söndag 22 januari 2017

Veckans summering

Denna vecka har inte gett någon utdelning men däremot har vi tagit ett riktigt krafttag mot våra årliga utgifter som tär lite på en då man vet med sig själv att man inte utnyttjar det. Totala insparandet så långt blir 6746:- detta år.

Kommande insparande hoppas vi på när vi fått sålt en bil och när vi kan säga upp tv:n. Vilket är ganska svårt att räkna på men tv motsvarar ca 2700 om året vilket är helt galet när vi inte kollar på tv. Detta är en sådan sak man "ska ha" men som känns helt onödig. Bilen är lite svårare att räkna på dels så är det årliga servicen och dels är det däck sen tillkommer så klart skatt och försäkring. Men vi räknar med att spara in 12.500:- + det vi får vid försäljning vilket kommer underlätta enormt om min fru kommer in på sin utbildning.

Se över era egna utgifter. Har ni saker ni betalar på dag ut och dag in som ni egentligen inte använder eller som kanske hade räckt att ha några månader om året? Det viktigaste kanske är att se över dåliga ovanor. Köper du kaffe på macken varje morgon?, köper du en energidryck varje dag efter jobbet? Det blir snabbt pengar och står för stora utgifter under årets gång.

//OlaSlayer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar